Tennisreis maart 2019

We gaan wederom naar Cyprus.  Tennisleraar is onze clubtrainer Colin Sal
Deze keer gaat De Algemene op reis van donderdag 21 t/m donderdag 28 maart. Het  maximum aantal deelnemers (met twee tennisleraren) is 24.  Locatie is het inmiddels vertrouwde prachtige 5 sterrenhotel hotel Coral Beach te Paphos, op het Griekse gedeelte van Cyprus, het warmste en zonnigste eiland in de Middellandse Zee.
 
De formule is 5 dagen 1½ uur les per dag in een groep van 4 personen + rackettrek + toernooi. Daarnaast is er ruim gelegenheid tot vrij spelen, kan je relaxen aan het strand of zwembad en kunnen excursies worden gemaakt. Verblijf is op basis van all-inclusive.

De 8-daagse vakantie kost € 859,- p.p. op basis van een gedeelde 2-persoonskamer met zeezicht, exclusief kosten voor de tennistraining, ca. € 70,- p.p. bij 24 deelnemers. (bij 18 deelnemers € 95,-)
De 1-persoonskamer met landzicht kost € 1039,-  en de 1-persoonskamer met zeezicht € 1080,-. Ook hier komt € 70,- voor de tennistraining bij. Tenslotte € 15,- voor overige uitgaven (w.o. de ballen).
 
Inbegrepen: All-inclusive verblijf, vliegreis Schiphol – Larnaca Airport met Transavia en transfers, incl. 20 kg ruimbagage, luchthavenbelasting Schiphol & Larnaca Airport, nu geldende brandstoftoeslag.
Niet inbegrepen: Eigen uitgaven, reisbagage-ongevallen en annuleringsverzekering
 
Ga je (weer) mee? Leuk! Download het document hieronder en vul het inschrijfformulier in om vervolgens vóór 1 oktober te sturen naar Bas Vroon (r.vroon1@upcmail.nl(link sends e-mail) (link sends e-mail)tel: 06 30395659)
 
De indeling voor de tennislessen vindt plaats op basis van speelsterkte. Mocht je samen met iemand willen lessen, dan kan je dat op het inschrijfformulier aangeven. De leraren zullen  daarmee zoveel mogelijk rekening houden. We gaan ervan uit dat je een goede basisconditie hebt. Voor de reservering van een 2-persoonskamer kan je op het inschrijfformulier een kamergenoot opgeven. (Indien je je opgeeft voor een 2-persoonskamer en er is geen kamergenoot te vinden krijg je een 1-persoonskamer met landzicht toegewezen. Die wordt dan in rekening gebracht.) Wie zich individueel opgeeft wordt ingedeeld met een mede-tennisvakantieganger op basis van sexe en leeftijd.
Heb je liever een 1-persoonskamer? Zoals reeds vermeld kan je kiezen voor een kamer met landzicht  of, tegen meerprijs, voor een kamer met zeezicht. Graag aangeven op het inschrijfformulier waaraan je de voorkeur geeft.
 
Zodra je inschrijving is ontvangen zal in december of begin januari 2019 een aanbetaling van € 250,- van je rekening worden geïncasseerd. Deze incasso is ook de bevestiging van deelname. In februari 2019 wordt het restant geïncasseerd. Je hoeft dus geen geld over te maken. Met de inschrijving ga je akkoord met de automatische incasso.