Het bestuur

 
 
unnamed.png

De Voorzitter - Eveline Demeyer

Na een aantal jaren lid en vervolgens voorzitter van de TC te zijn geweest, ben ik in maart 2018 aan de slag gegaan als voorzitter van De Algemene.
Ik ben Amsterdamse, opgegroeid op het Delflandplein en als tiener ooit begonnen met tennissen bij onze buren, toen nog TC Jaagpad, nu beter bekend als Joy.
Na omzwervingen via Kadoelen en Buitenveldert ben ik ruim tien jaar geleden aan deze kant van de sluisjes, bij De Algemene, terechtgekomen.

Ik heb hier echt mijn draai gevonden en je komt me dan ook vaak tegen op de baan, vrijspelend of tijdens één van de competities of een toernooi. Na meer dan 30 jaar volleybal staat tennis nu bij mij op nummer één en golf ik als ergens nog een paar vrije uren kan vinden. Ik ben een sportliefhebber pur sang, ook werkzaam in de sportsector en ik zet mijn kennis en ervaring graag in voor onze club. 

 
Bram.jpg

De Penningmeester - cAsper Staat

Ik ben nu net twee jaar lid bij De Algemene. Hiervoor al een tijd gespeeld bij de tennisclub in mijn woonplaats Diemen. Maar toen we met een vriendengroep een gezamenlijke club zochten en ik de enige niet-Amsterdammer was, is De Algemene m’n nieuwe club geworden. Onze eerste najaarscompetitie hebben we inmiddels achter de rug en beschouw ik maar als leermoment. Revanche in de voorjaarscompetitie; ik kijk er naar uit.
 
Ik stel me kandidaat voor de rol van penningmeester, omdat ik graag actief bijdraag aan deze club. Vanuit mijn werk als business consultant heb ik regelmatig met ‘de cijfers’ te maken en daardoor heb ik er alle vertrouwen in dat ik er samen met de rest van het nieuwe bestuur voor kan zorgen dat onze club financieel gezond blijft. Ik heb er zin in!

 
Casper.jpg

De secretaris - Bram Priem

Zoals in het kopje hierboven staat neem ik de rol van secretaris in in het komende bestuur.  Ondanks dat ik nog betrekkelijk kort lid (2 jaar, zie je erg terug bij mijn tenniskunsten) ben bij De Algemene leek het mij leuk om wat terug te doen voor de club waar ik nu al met veel plezier (en steeds net ietsjes beter) sta te tennissen.

In het verleden ben ik al enkele keren secretaris geweest in mijn studie vereniging dus het was een meer dan makkelijke keuze om deze rol weer eens op mij te nemen.

 

TC-voorzitter - Marianne Kleijer

Ik ben Marianne Kleijer en ga het voorzittersstokje van de TC-commissie van Eveline Demeyer overnemen. Ik heb van 2012 tot 2016 samen met vele anderen het Open Toernooi georganiseerd en rolde vanaf daar vanzelf de TC in.
In het dagelijks leven ben ik architect en run mijn eigen architectenbureau. Daarnaast geef ik een middag in de week nog turnlessen aan peuters t/m pubers.

Ik ben een verenigingsmens en wil graag wat doen om het voor iedereen leuker en aangenamer te maken. Voordat ik in Amsterdam kwam wonen was ik lid van een vereniging in Utrecht waar ik ook al taken op mij nam en de bedoeling is dat ik dat nu in de TC ga delegeren (...).

Marianne.jpg
 

Algemeen Lid - Ton Sal

Mijn naam is Ton Sal, ben 61 jaar getrouwd met Mieke Sal, heb een dochter Kelly en een zoon Colin. En ja Colin is de hoofdtrainer op de Algemene. Ik ben 15 jaar politieman geweest in de gemeente Haarlem. Daarna zijn wij een meubelzaak begonnen, in de gemeente Nieuwe Niedorp, die wij nog steeds hebben  en waar wij ook wonen.. Door de wat slechte economie hebben wij ook de afgelopen zeven jaar een zaak in leren jassen en toebehoren. Ik ben op mijn 25 e begonnen met het tennis bij de politie en in de loop der jaren bij verschillende verenigingen gespeeld .Door dat ik bij mijn laatste vereniging niet in een team kon komen voor competitie op zondag de afgelopen drie jaar ben ik verhuisd naar de algemene alwaar ik wel in een zondagteam terrecht ben gekomen. Met dit team zijn we kampioen geworden. Dit jaar speel ik weer in een mix-zondagteam .Ik speel in de categorie 5 en 6. Graag zie ik jullie op de vereniging.