De banen

 
 

Wij maken gebruik van Clay-tech banen. Deze baansoort geeft de ideale combinatie van gravel-achtige eigenschappen, maar is toch het hele jaar door bespeelbaar. De Algemene heeft de beschikking over banen 1 t/m 5 en baan 11 van het park aan het IJsbaanpad. Voor de competities worden alleen de banen 1 t/m 5 gebruikt. Baan 11 blijft dan beschikbaar voor vrijspelen. Het is aan te bevelen om altijd voor een vrije baan "af te hangen". Je hebt daar minimum twee geldige pasjes voor nodig en je krijgt dan drie kwartier speeltijd.

Banen.png

De verlichting

Alle banen zijn verlicht. De lampen kan je zelf aan doen (en niet vergeten ook uit doen). De schakelkast (witte kastje) hangt naast de achteringang van het clubhuis.

 

Let op!: de baanverlichting heeft een vertrager. Het duurt, nadat je de knop hebt ingedrukt, 2 à 3 minuten voordat de baanverlichting daadwerkelijk aangaat Er is een vertrager aangebracht die de kans op kortsluiting moet verkleinen. Heb dus even geduld!

 

Bij problemen

Als er een probleem is met de baan, bijvoorbeeld met het net, de verlichting of de sproei-installatie, stuur dan een mail naar de baancommissaris via baancommissaris@dealgemene.nl.