De banen

 
 

Wij maken gebruik van nieuwe Claytech banen. Deze baansoort geeft de ideale combinatie van gravel-achtige eigenschappen maar toch het hele jaar bespeelbaar. De Algemene heeft de beschikking over de banen 1 t/m 5 en baan 11 van het IJsbaanpad park. Voor de competities worden alleen de banen 1 t/m 5 gebruikt. Baan 11 blijft dan beschikbaar voor vrijspelen. Het is aan te bevelen om altijd voor een vrije baan "af te hangen". Je hebt daar minimum twee geldige pasjes voor nodig en je krijgt dan drie kwartier speeltijd.

Banen.png

De verlichting

Alle banen zijn verlicht. De lampen kan je zelf aan doen (en niet vergeten ook uit doen). De schakelkast (witte kastje) hangt naast de zij-ingang van het clubhuis.

Let op: baanverlichting heeft een vertrager

Let op: baanverlichting heeft een vertrager. Het duurt 2 a 3 minuten voordat de baanverlichting daadwerkelijk aangaat nadat je de knop hebt ingedrukt. Er is een vertrager aangebracht die de kans op kortsluiting moet verkleinen. Heb dus even geduld!!!


Bij problemen

Als er een probleem is met de baan, bijvoorbeeld met het netverlichting of sproei-installatie, dan kan je een mailtje sturen naar de baancommissaris Manoël Nguyen, baancommissaris@dealgemene.nl