COACH TENNIS ACADEMY!

Wilt u tennisles of heeft u al tennisles gevolgd en wilt u dit herpakken, dan is dit mogelijk bij Coach Tennis Academy.

De lessen die gegeven worden zijn voor alle niveaus, of u nu beginner bent of gevorderd bij Coach Tennis Academy krijgt u les op uw niveau. De trainingen worden op het park van A.L.T.C. De Algemene gegeven. De vereniging ligt aan het IJsbaanpad 45 te Amsterdam.De tennislessen kunnen, in overleg, in elk formaat worden gegeven. U kunt hierbij denken aan privé-les (1 op 1 met de trainer en minimaal 45 minuten) duo-les, of een groepsles van minimaal 4 deelnemers. 

Doordat er op het tennispark allweather banen zijn, wordt er op alle dagen van het jaar les gegeven. 

WIE IS COLIN?

Het is Colin zijn doel om iedereen op een persoonlijke manier te begeleiden. Dit past hij vooral toe in zijn werk als eigenaar  van Coach Tennis Academy. Colin wil ieders kwaliteiten benutten en mensen, ongeacht leeftijd en niveau, hun beste tennis laten spelen. Plezier en het behouden hiervan speelt hierin een belangrijke rol!

In 2016 was Colin privé coach van professioneel rolstoeltennisspeelster Michaëla Spaanstra. In 2017 ging hij als jeugd coach mee naar de world team cup rolstoeltennis in Sardinië en in 2018 naar Apeldoorn. Daarnaast is Colin hoofdtrainer bij A.L.T.C. de Algemene in Amsterdam en kun je hem vinden in Almere/Valkenswaard waar hij werkt als assistent-bondscoach (jeugd-)rolstoeltennis.

WIE IS JIM?

Vanaf dat ik me kan herinneren ben ik al met sport bezig; tennis, voetbal, volleybal, basketbal. De liefde voor sport zit in mijn familie; mijn hele familie is liefhebber en mijn vader was ook tennisleraar.

Tennis is een schitterende sport waar van alles in zit, zowel fysiek, tactisch en mentaal. Ik hoop dat ik met mijn kennis en plezier in het spelletje jullie naar een hoger niveau kan brengen. Ook is er bij mij altijd ruimte voor persoonlijke wensen, want iedereen heeft toch weer net een andere techniek en wil op een andere manier zijn of haar doel bereiken, dat vind ik ook het mooie van het tennis en wil daar graag bij helpen.

Tot ziens op de tennisbaan bij de Algemene!

Cyprus-1500x430.jpg