Een geslaagd feest.

2 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
Don Reuvekamp
afbeelding van Don Reuvekamp
Een geslaagd feest.

In een ideale wereld is alles een succes en wordt iedereen gewaardeerd.
Mooi, maar wellicht saai.
In een niet zo ideale wereld kan alles beter. In die wereld heb je wijsneuzen zoals ik die vinden dat het dan ook beter moet.
Mooi, maar mogelijk irritant.
In een ideale wereld zou ik in staat zijn uit te leggen dat mijn kritische blik zich richt op het proces van mislukken en niet op personen.
Ook in een niet zo ideale wereld heeft elk nadeel zijn voordeel: er is altijd ruimte voor verbetering. Dat is dan weer het aardige van die wereld.

Het zijn vaak kleine dingen die een verschil maken. Bijvoorbeeld een aankondigingsbord NAAST het afhangapparaat. Of een lampenslinger bij een buitenfeest die licht geeft EN sfeer. En VEEL communicatie.
Mooi daarom zo'n forum maar minder als niemand het gebruikt. Terwijl juist communicatie, in combinatie met een beetje milde drang, dingen in beweging kan zetten. Een kat is je ook pas dankbaar nadat je hem een of twee keer door het kattenluikje geduwd hebt.
En niets kattigs is de mens vreemd. Je moet het eerst aantrekkelijk maken wil je ze in beweging krijgen.

Daarom ben ik blij te kunnen stellen dat het slotfeest een succes was (Alleen jammer dat niemand dit leest). Daarmee waren dit keer de afwezigen de verliezers. Een mooie taak om er winnaars van te maken.
Gun daarmee de organisatie wat je vervolgens zelf kado krijgt.
Een geslaagd feest.
En dat was het.

Marianne Kleijer
afbeelding van Marianne Kleijer

Mooi gezegd Don.
In oktober zijn we begonnen met het brainstormen over het verbeteren of afmaken van de tennislounge. Een van de ideeën was om veel duidelijker aan te geven wat er zoal te doen is op de club. Afgelopen week zijn we begonnen met het verbouwing en herinrichten van de lounge met behoud van de spullen die er nu staan.
We zorgen onder andere voor betere verlichting, goed opvallende plekken waar informatie is te vinden en een opgeruimde en schone lounge. In het weekend van 22 en 23 maart kunnen we nog hulp gebruiken bij de herinrichting; zegt het voort!
Er broeien nog meer ideeën om de participatie van de leden groter te maken op zowel de club, website, via facebook en twitter. Dit gebeurt samen met IJsbaanpad om zo een nog gezelliger tennispark te creëren.
Hopelijk dat we daarmee ook voor elkaar krijgen dat jouw tekst eerder was gelezen.
Groet,
Marianne Kleijer

Reactie toevoegen