Colin Sal

Colin Sal is door A.L.T.C. De Algemene benoemd tot onze clubtrainer. De komende jaren zal Colin naast het op een goede manier voortzetten van de tennislessen ook te zien zijn bij de verschillende activiteiten op de club zoals het Open Toernooi en de Clubkampioenschappen. Daarnaast wil Colin een impuls gaan geven aan de ontwikkeling van (les)activiteiten tijdens de ochtend- en middaguren.

Colin staat te boek als een enthousiaste, gedreven en plezierige leraar op de baan. Hij is zowel in het bezit van de KNLTB A als B licentie en werkte de afgelopen jaren in de regio Noord-Holland op diverse verenigingen met zowel jeugd als volwassenen. Naast zijn trainerspapieren heeft hij ervaring met kracht- en conditietraining, heeft hij een NLP-cursus afgerond en is hij momenteel bezig met een particuliere opleiding Osteopathie. In zijn jeugdjaren behoorde hij tot de nationale juniorentop en op dit moment is hij nog een goede categorie 3 speler.

De functie van clubtrainer bij A.L.T.C. De Algemene is voor hem de volgende stap in zijn trainerscarrière waar hij erg naar uitkijkt. “Ik heb er ontzettend veel zin in en zou het liefst vandaag al beginnen. De kennismaking met de vereniging is zeer prettig verlopen en ik verwacht daarom ook dat ik mij hier snel thuis ga voelen. Ik ga mijn uiterste best doen om het iedereen naar de zin te maken en al mijn leerlingen te helpen hun tennisspel (verder) te ontwikkelen”, aldus een verheugde Colin.

Meer informatie op https://coachtennisacademy.nl/